10 ویژگی اندروید 11

10 ویژگی اندروید 11
10 ویژگی اندروید 11، قابلیت های جدید اندروید 11، فهرست کامل از ویژگی های جدید افزوده شده به اندروید 11

11 ویژگی اندروید 11

بعد از تعویق مکرر سرانجام نسخه رسمی اندورید 11 در تاریخ 8 سپتامبر 2020، 18 شهریور 99 منتشر شد. 

نسخه اندروید 11 با نسخه بتای خود تفاوت چندانی ندارد. اندروید در آپدیت جدید بیشتر برروی کارآیی و سهولت استفاده تمرکز کرده است. این تغییرات در این آپدیت به سه دسته ارتباطات و گفت‌وگو، کنترل دستگاه و امنیت و حریم خصوصی تقسیم می شود که در ادامه به بررسی 11 موارد از این ویژگی های اندروید 11 می پردازیم.

1- ویژگی اول: امکان گفت و گو در بخش اعلانها

بخش مخصوص گفت و گو در اعلان ها

با توجه به اینکه تعداد برنامه های پیام رسان زیاد است مدیریت و کنترل این برنامه ها سخت است. در نسخه اندروید 11، conversations یا گفت و گوها به فضای اختصاصی در اعلان ها منتقل شده است تا مدیریت پیام ها آسان شود. هدف این ویژگی آسان کردن ارتباط با مخاطبان است. همچنین طبق گفته گوگل کاربر می تواند این بخش را بر اساس تنظمیات مورد نظر خود شخصی سازی کند.

2- ویژگی دوم: گفت و گو یا چت شناور:

این ویژگی یکی از جذاب ترین ویژگی های اندروید 11 می باشد. هنگامی که شما یک چت را شناور می کنید یک آیکون دایره ای شکل برروی صفحه گوشی موبایل ظاهر می شود که هنگام کار با دیگر برنامه ها هم می توانید همچنان این آیکون را مشاهده کنید.

با انتخاب این آیکون می توانید وارد صفحه چت شوید و پس از اتمام چت با انتخاب دوباره صفحه چت را به حالت شناور برگردانید.

3- ویژگی سوم: ضبط ویدئو از صفحه نمایش از طریق ابزار داخلی

تاکنون کاربران اندروید با استفاده از اپلیکشن می توانستند صفحه نمایش خود را ضبط کنند. حالا گوگل در اندروید 11 قابلیتی را در نظر گرفته است تا کاربران بتوانند بدون نصب اپلیکیشن علاوه بر ضبط ویدئو از صفحه نمایش صدای خود را هم از طریق میکروفن برروی ویدئو ضبط کنند. 

برای استفاده از این قابلیت از طریق تنظیمات آیکون Screen Record را انتخاب کنید. همچنین در تنظیمات این بخش می توانید امکان ضبط صدا از طریق میکروفون و نمایش تاچ‌های صورت گرفته بر روی نمایشگر را هم فعال کنید.

4- ویژگی چهارم: کنترل دستگاه‌های هوشمند متصل به گوشی موبایل از طریق دکمه پاور

تاکنون در سیستم عامل اندروید با فشردن کلید پاور یا کلید روشن و خاموش دستگاه سه گزینه خاموش کردن دستگاه، ری استارت یا راه اندازی مجدد و Emergency mode یا حالت اضطرار نمایش داده می شد.

اندروید 11 از منوی پاور جدیدی برخوردار است که با استفاده از آن کاربر می‌تواند به تمام دستگاه‌های هوشمند خود به طور یک‌جا دسترسی داشته باشد. که تنها با یک ضربه می تواند آنها را مدیریت کند.

5- ویژگی پنجم: طراحی مجدد و بهبود کنترل پخش فیلم و موسیقی:

کنترل های پخش موسیقی و ویدئو در اندروید 11 مجدد طراحی شده اند و کاربر به راحتی می تواند خروجی مربوط به صدا را مشخص کند. برای دسترسی به این تنظیمات باید از طریق Quick Settings در قسمت پخش کننده موسیقی آیکون گوشی را انتخاب کنید سپس اسپیکر گوشی یا دیگر گجت‌های وصل شده با بلوتوث را برای پخش صدا تعیین کنید.

همچنین با با مراجعه به Quick Settings می توانید تغییرات طراحی پخش کننده ویدئو هم را مشاهده کنید.

6- ویژگی ششم: ری استارت خودکار:

در نسخه جدید اندروید قابلیت auto reset  در نظر گرفته شده است. این قابلیت برای برنامه های بدون استفاده در نظر گرفته شده است که برای استفاده از آن قبلا مجوزهایی در اختیار برنامه قرار داده شده است. این مجوزها به صورت خودکار حذف شده و به کاربر اطلاع داده می شود که به دلیل عدم استفاده طولانی مدت از این برنامه مجوزها حذف شده است.

7- ویژگی هفتم: مجوزهای یکبار مصرف:

نسخه اندروید 11 این امکان را به کاربر داده است که برنامه ایی که خواستار دسترسی به دوربین، میکروفن، موقعیت و سایر ویژگی ها می باشد را فقط یکبار در اختیار برنامه قرار دهد و برای استفاده های مجدد از برنامه دوباره از کاربر اجازه دسترسی بگیرد. این قابلیت تنها برای افزایش امنیت در به اشتراک گذاری می باشد.

8- ویژگی هشتم: اندروید Android Auto بی سیم:

قابلیت Android Auto این امکان را به کاربر می دهد که به صورت بی سیم به شرط اتصال هر دو دستگاه به یک شبکه وای فای دستورهای ADB را از کامپیوتر به گوشی موبایل اندرویدی خود ارسال کنند. این ویژگی از وای‌فای با باند فرکانسی 5 گیگاهرتز پشتیبانی می کند.

9- ویژگی نهم: به روز رسانی Google Play

گوگل در نسخه 11 اندروید، 12 ماژول جدید Mainline را به نمونه‌های اندروید 10 اضافه کرده است و تعداد این ماژول‌ها به 25 عدد رسیده است. به این ترتیب و با استفاده از این ماژول‌ها، به‌روزرسانی‌های سیستم‌عامل حتی در زمینه امنیت و حریم خصوصی دقیقا مشابه با آپدیت اپلیکیشن‌ها انجام می‌شود و دیگر نیازی نیست کاربر منتظر باشد تا آپدیت کامل سیستم‌عامل ارائه شود.

10- ویژگی دهم: اپلیکیشن‌های پیشنهادی در صفحه اصلی

در این نسخه از اندروید از کاربر خواسته می شود که این ویژگی را فعال کند. با این کار گوگل برنامه هایی را که شما از آنها استفاده می کنید را در این بخش قرار می دهد. با توجه به نحوه استفاده کاربر از گوشی موبایل و برنامه های متفاوت ممکن است این ترتیب تغییر کند.

این قابلیت را می توانید از قسمت Home Settings غیرفعال کنید.

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)