اپل واچ سری 5 با قابلیت های سلامتی ویژه معرفی شد
اپل واچ سری 5 با بدنهی جدید و سختافزار قویتر معرفی شد
شرکت اپل در جریان کنفرانس 10 سپتامبر 2019 در سالن آمفیتئاتر استیو جابز واقع در اپل پارک، در کنار معرفی آیفون ۱۱، آیفون ۱۱ پرو و آیفون ۱۱ پرو مکس به عنوان نسل بعدی گوشی های آیفون در سال 2019 میلادی اقدام به معرفی اپل واچ سری 5 کرد.
اپل با تلاش های بی شماری که در سالهای گذشته انجام داد تا مفهوم سلامت را به بخشی مهم در زندگی جامعه ی کاربران دنیای فناوری تبدیل کند. اپل واچ ها یک گجت پوشیدنی کوپرتینویی است که در نسخههای گوناگون به کاربران ارائه شد. پیشگیری از مراقبتهای قلبی،کاهش وزن و کمک به مراقبتهای بارداری تنها بخشی از خدمان کوپرتینوییها به سلامت کاربران فناوری بود. اپل واچ بهمرور به مربی شخصی و ابزاری کاملا دارای اهداف سلامتمحور تبدیل شد.
حالا اپل واچ سری 5 با نمایشگر همواره روشن، قطبنمای داخلی، امکان برقراری بینالمللی تماس با مراکز اورژانس در بیشاز ۱۵۰ کشور بدون نیاز به آیفون در 10 سپتامبر معرفی شد.
جف ویلیامیز، مدیر ارشد عملیاتی اپل دربارهی نسل جدید اپل واچ میگوید:
ما شاهد تأثیر معنادار اپل واچ روی مشتریانمان بودهایم. تعامل یکپارچه بین سختافزار و نرمافزار تجربهی بهبودیافتهای را بههمراه میآود تا سادهتر فعالیت کنید، آسانتر با دوستانتان در ارتباط باشید و راحتتر دربارهی اطلاعات حائزاهمیت مطلع شوید.
هشدار صدای زیاد
اکثر افراد متوجه کاهش شنوایی نمیشوند و زمانی برای درمان کاهش شنوایی اقدام میکنند که ممکن است دیر شده باشد. اپل سرویسی بهنام Noise app معرفی کرد که با تمرکز بر کاهش آثار محیطی کاهش شنوایی فعالیت میکند. این سرویس بهصورت قابلیتی برای اپل واچ سری 5 ارائه میشود که صدای بالا با بیش از ۹۰ دسیبل را تشخیص میدهد و هشدار خطر کاهش شنوایی به کاربر ارسال میکند. سرویس Noise app همزمان با ارائهی WatchOS جدید برای اپل واچ ارائه میشود.
هشدار ریتم نامنظم قلب
اپل قابلیت ECG در سال ۲۰۱۸ همراه با اپل واچ سری 4 معرفی کرد. اپلیکیشن اپل در این قسمت، قابلیت تشخیص فیبریلاسیون دهلیزی (AFib) را دارد یکی از مرسومترین انواع ریتم نامنظم قلب می باشد. ریتم نامنظم قلب در حالت کلی خطری برای کاربر ندارد، اما در وضعیتهای شدید ممکن است منجر به مشکلهایی همچون سکته، لخته شدن خون و حتی از دست رفتن قلب شود.اپل واچ با ۳۰ ثانیه بررسی ضربان قلب کاربر، این علامت را شناسایی میکند.
اپل واچ علاوه بر تشخیص ضربان نامنظم قلب، توانایی تشخیص تپش قلب را هم دارد. کاربر برای استفاده از این قابلیت باید آستانه تپش تند و کند خود در اپلیکیشن اپل اضافه کند. سپس ایت سرویس در صورت شناسایی تپش در خارج از بازهی مشخصشده، اعلانی را به کاربر ارسال خواهد کرد.
این قابلیت از سوی برخی پزشکان و کارشناسان رد شده است. بهعنوان مثال افراد بسیار سالم در زمانهای استراحت ضربان قلبی پایینتر از حالت عادی دارند که شاید منجر به اعلان اشتباه از سوی اپلیکیشن شود.
تماس بینالمللی با مراکز اورژانس
اپل قابلیت تماس با مراکز اورژانس را برای ایمنی بیشتر دربرابر صدمات احتمالی در بیشاز ۱۵۰ کشور فعال کرده است و دیگر لازم نیست برای تماس با اورژانس در کشورهای گزیدهشدهی اپل قرار داشته باشید. اپل واچ سری 5 با شناسایی راه ارتباطی با مراکز اورژانس آن منطقه، مستقیماً شما را به پرسنل پزشکی متصل میکند.
اپل واچ سری 5 مجهز به قطبنمای داخلی با قیمت ۳۹۹ دلار و نسخهی Cellular این گجت با قابلیت برقراری تماس با قیمت ۴۹۹ دلار روانهی بازار خواهد شد.